söndag 28 augusti 2011

Alltför kontroversiellt skrivet?

Så kontroversiellt skrivet att det var tvunget att tas bort? I alla fall borttaget. Lägger upp det här, så att något kan sparas.Inläggen är avkortade och länkarna till fortsättningen fungerade ju inte eftersom de var borttagna. Detta är ju bara en cachadkopia. Skribentens namn tog jag bort, av hänsyn till honom.
Citat ur bloggen:

”Den genomsnittlige” – Formulering med syfte att belysa eller dölja?
juni 8th, 2011 by ?
Den genomsnittlige våldtäktsmannen är afrikan.
Jag skulle vilja gå så långt som att påstå att det är ett sällsynt undantag när våldtäktsmannen inte är det. Dessutom ligger afrikaner bakom nästan alla andra brott också.
I Afrika alltså.
Som av en ren slump är kineser skyldiga till de flesta brott som sker i kina. Undra vad det beror på? Och de som äter flest hamburgare i Norge, är norrmän.
Uppenbarligen har detta inte mycket av nyhetsvärde. Eftersom ingen media någonstans i världen har publicerat dessa fakta. Kanske beror det på att det är självklarheter. Majoriteten av en befolkning är helt enkelt de som gör majoriteten av det som sker i landet.
Dagens nyheter har däremot en annan uppfattning om vad som gör en nyhet. På nationaldagen publicerade tidningen därför en artikel om vad som är typiskt för Sverige.

KDU om att visa filmad misshandel – ”Jag hade inte uppfattat att det var så att det var en vit tjej som blev slagen”
juni 4th, 2010 by ?
För ett tag sedan dök en film upp på internet, som har skapat starka känslor på debattforum och bloggar. Den är filmad i Frankrike, och visar en grupp svarta killar som misshandlar en vit tjej.
På filmen blir den vita flickan stoppad av en i det svarta gänget som ber om hennes telefonnummer. Flickan säger nej, viker undan och försöker gå vidare. Då åker hon på en örfil som får huvudet att flyga bakåt.
När hon stapplar därifrån, springer en annan kille ikapp och sparkar henne på benen.
Flickan faller, reser sig och vacklar mot sina tjejkompisar som väntar en bit bort. Ingen av kompisarna säger något, alla behåller blickarna i backen, och skyndar vidare så snart offret har anslutit sig.
De svarta killarna står kvar, skrattar och gör honnör mot kameran. Uppdraget är slutfört.
Filmen:

Mer om detta hittade jag på Flashback, Halgadom
 

"För ett tag sedan dök en film upp på internet, som har skapat starka känslor på debattforum och bloggar. Det är filmat i Frankrike, och visar en grupp svarta killar som misshandlar en vit tjej.

På filmen blir den vita flickan stoppad av det svarta gänget som ber om hennes telefon. Flickan svarar inte, utan viker undan och försöker gå vidare. Då åker hon på en örfil och faller till marken.

När hon reser sig och stapplar därifrån, springer en annan kille ikapp och sätter en hoppspark i ryggen.

Flickan faller igen, reser sig och vacklar mot sina tjejkompisar som väntar en bit bort. Ingen av kompisarna säger något, alla behåller blickarna i backen, och skyndar vidare så snart offret har anslutit sig.

De svarta killarna står kvar, skrattar och gör honnör mot kameran. Uppdraget är slutfört.

Det är egentligen inte själva våldet i filmen som gör den så stark. Men vad den så tydligt visar är det dagliga föraktet, våldet och förnedringen som vita européer blir utsatta för. Av de människor som fått uppehälle, mat och utbildning i landet.

Ingen reagerar, för det är ingen stor sak längre. Det är som bötning, tafsningar, personrån. Det händer hela tiden – och den vita befolkningen har vant sig. Låter gängen göra det de ska, och skyndar sedan vidare. Hem till TV:n där en ny dos förnedring väntar. Kanske något program om att de saknar kultur och historia, eller att de förtrycker gängen som tafsar och misshandlar.

Youtube har haft fullt upp med att snabbt radera misshandels-filmen när folk försöker sprida den. Just nu går den hur som helst att se här.

Vad tycker våra svenska ungdomsförbund om detta?

Det är valår, och Sverigedemokraterna är på väg in i riksdagen. Man behöver alltså inte vara Nostradamus för att begripa att rasism kommer att vara hetaste ämnet. Vartenda parti kommer gå till val med att kräva krafttag mot hat och våld där motivet är förakt mot andra folkslag.

Därför är det också intressant att se hur våra riksdagspartier reagerar när vita blir utsatta för våld av invandrare. Är det hatbrott? Ska det bekämpas med krafttag?

För att ta reda på detta har jag skickat iväg följande mejl till samtliga ungdomsförbund, där partierna har mandat i riksdagen.

Jag skriver för att jag är så arg och ledsen.

Jag såg just en film (riktig) där flera killar hoppar på en ensam tjej och sparkar henne. Hon har inte gjort killarna någonting mer än att ha en ”annorlunda” hudfärg!

Tyvärr vet de flesta svenskar inte hur det är att leva som en minoritet. Att se annorlunda ut och när som helst behöva försvara sig mot hat, förakt, våld.

Det skär verkligen i hjärtat att se hur några bara kan slå på en ensam tjej. Men det hemska är att det finns människor runt omkring. Som inte gör något alls!

Jag skriver för att jag hoppas att ni ska länka och visa filmen. Det finns viktigare saker i valet som kommer, än bara pengar och finanskris att prata om. Så länge det finns hat så spelar det ingen roll om vi betalar 10 eller 40 procent i skatt.


I mejlet beskriver jag alltså innehållet i filmen, men utan att ange vilken hudfärg förövare respektive offer har. Minoritet är den korrekta beskrivningen av den vita flickan, då det är filmat i ett område liknande Tensta. Med endast en bråkdel vita.

Det är alltså inga missledande uppgifter i mejlet till de svenska ungdomsförbunden. Däremot ”glömmer” jag att bifoga länk till filmen. För att på så sätt få en uppfattning om hur de ställer sig till misshandeln utan att veta den etniska fördelningen.

Samtliga ungdomsförbund utgår dock från att det är vita killar som misshandlar en svart tjej. De blir därför mycket upprörda av vad jag beskriver. Ingen ifrågasätter om det är ett hatbrott – det är självskrivet. Fem av ungdomsförbunden hakar också på min idé om att uppmärksamma händelsen.

August Flensburg för Ung Vänster skriver 2 juni 14:45

”Mejla länken när du kommer hem så ska vi se vad vi gör av det!”

Erik Åslin för Liberala ungdomsförbundet skriver 1 juni 09:31

”Hej igen, jag delar din syn på hatet och rasismen. Tyvärr jag inte fått någon länk till filmen du refererar till.” Och fortsätter i ett annat mejl. ”Vi ska försöka skriva om detta på något vis.”

Henrik Trusell på Centerns ungdomsförbund skriver 2 juni 17:39

”Vi är väldigt nyfikna på filmen du hänvisar till, men har inte fått någon länk i mailet du hittade. Skulle du kunna skicka den igen så ska vi ta upp den på vårt nästa möte!”

Två ungdomsförbund – KDU och SSU – är extra entusiastiska över att visa detta rasliga våld och hat.

Riad Aliefendic för SSU skriver 2 juni 13:43

”Jag länkar gärna om du kan skicka med länken för den försvann på vägen”

Emma Blomdahl för KDU skriver 2 juni 13:36

”Jag läste precis ditt mejl och jag ska titta om det finns någon möjlighet att länka till filmen via vår hemsida www.kduvg.se och också våra kandidaters bloggar www.kryssaemma.se och kryssamatilda.se......”

Läs den bisarra fortsättningen här:
KDU om att visa filmad misshandel – ”Jag hade inte uppfattat att det var så att det var en vit tjej som blev slagen”
__________________
Senast redigerad av Halgadom 2010-06-04 kl. 19:57."


Talet på Nordiska festivalen 2006
januari 29th, 2007 by ?
Det var riksdagsval för två veckor sedan. Massmedia visade upp några olika partier. Och sen fick svenskarna rösta på det som passade bäst. Den här gången fick svenskarna två alternativ att välja mellan: en röd regering eller en blå regering. Svenskarna fick välja mellan ett vänsterblock som vill kalla invandrare för ”fattiga flyktingar”, eller ett högerblock som vill kalla samma invandrare för ”lönsam arbetskraft”. En högerregering som tycker att invandrare borde lära sig svenska. Eller en vänsterregering som tycker det enklaste vore att börja med skolböcker på arabiska. En regering som tycker det bästa för integrationen är mer resurser och positiv särbehandling. Eller en regering som tycker det bästa är krav och anpassning. Det är två trygga alternativ som makten kunde låta svenskarna välja mellan. För oavsett om de väljer en röd regering eller en blå regering, så blir resultatet detsamma: en svart befolkning.



Citat
juli 12th, 2006 by ?
mona.jpg
Följande citatsamling publicerades ursprungligen på Nationens Änglars webbplats. Den återges här i oförändrat skick.
Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej
Arabisk pojke ger sin syn på gruppvåldtäkter i DN den 11:e februari 2000. Ett fullt lagligt uttalande.
Jag tror inte jag är ensam om att må dåligt när jag läser om hur svenska tjejer har våldtagits av invandrarhorder

McDonalds, Coca-Cola och Socialdemokraterna
juni 29th, 2006 by ?
Ni kanske har sett någon av de gamla skrynkliga tanter som släpas ut från ålderdomshemmen på valdagen vart fjärde år och ställs upp framför TV-kamerorna? Varje kanal har sin egen skrynkliga tant, född någon gång kring förra sekelskiftet och som röstat vid varje riksdagsval sedan arton års ålder. Och trots att de är så gamla och sjuka att de inte längre kan ta sig till vallokalen för egen räkning, tänker de minsann inte sluta nu.
Förebilder, kallas de, dessa gamla tanter som går upp i ottan vart fjärde år och släpar sig i väg till vallokalerna med en socialdemokratisk röstsedel. Sedan låses de in på ålderdomshemmen igen, med underbemanning, liggsår, inställda besökstider, besparingar och dålig mat – tills nästa valdag, då de återigen släpps ut i dagsljuset för att göra sin ”medborgerliga plikt”, och rösta på det parti som de alltid gjort.

Käftsmällen (från Nordisk Frihet 1)
juni 23rd, 2006 by ?
Hoten från nazisterna fortsätter. Åtminstone enligt massmedia. Extra utsatta är kändisar med B-status som hamnat i mediaskugga tillräckligt länge för att Spybar-Fadde ska riskera att glömma bort dem. De tycks alltid dra på sig ett lämpligt hot att tala ut om.
Robinson-Emanuel och Farmen-Christina har hotats. Den kända prostituerade Roshina Sambo. Ja, till och med chefen för Skansenakvariet.
Där har ni alltså nazisternas fiender. Dokusåpakändisar, lekfarbröder på Skansen och kändisprostituerade. Det är prioriterade mål. Vi ”nazister” skriver kanske om statsöverhuvuden och ministrar, men våra största fiender är dokusåpakändisarna – det är de som utgör hotet mot vår existens.

Talet på Salemmanifestationen 2005
december 16th, 2005 by ?
Inför detta års manifestation i Salem har makten bestämt att sätta upp en filmkamera framför scenen. Den sitter där för att spela in talarna så att de inte säger något olagligt. Så att de inte säger något som det fria och öppna samhället tycker strider mot deras grundläggande värderingar. För då måste det fria och öppna samhället slänga talarna i fängelse.
Så jag får väl passa mig. Så att jag inte säger något obehagligt. Något som strider mot dom grundläggande värderingarna.
Jag ska vara försiktig så att jag inte råkar säga att den svarta rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan och ska gå under i blod och lidande, på samma sätt som den statligt avlönade antirasisten och koreanen, Tobias Hubinette, skrev i tidningen Creol. Att den vita rasen var underlägsen och skulle gå under. Jag får låta bli att säga att araber är ett skenheligt, urblekt folk med jävligt tomma ögon, så som chilenaren Michael Alonzo – den före detta ordföranden i ungdom mot rasism – beskrev svenskarna. Det vill säga dom människor som han var statligt avlönad för att lära att inte vara så rasistiska.

Talet på Folkets Marsch 2005
juni 6th, 2005 by ?
Idag är det den sjätte juni – Sveriges nationaldag.
Det är idag som närmare 400 självgoda kommunpolitiker och lokala kändisar kämpar med att få in fraserna ”det nya Sverige” och ”nya svenskar” i sina nationaldagstal. Det är idag som ”årets nysvensk” utses och det är idag som varenda kommunpolitiker avsätter sin eftermiddag åt att ”hälsa Sveriges nya medborgare välkomna”.
På runt 600 platser i Sverige firar man nationaldagen just nu. Och jag kan garantera er att inte en enda talare kommer låta bli att nämna ”det nya Sverige” när de står i talarstolen.
Ingen skulle våga. Lika lite som en reklammakare skulle våga hoppa över den obligatoriska negern för en gångs skull.
Om vi räknar med tre talare i Sveriges alla småstäder blir det 1 800 tal. Och om vi räknar riktigt lågt kommer frasen ”nya svenskar” nämnas fem gånger av varje talare. Det blir en niotusen gånger. Med andra ord: ungefär dubbelt så många gånger som under en vanlig dag.
Zlatan gör mål – då vaknar rasmedvetenheten
juni 11th, 2004 by ?
När massmedia vill kompensera för alla rapporter om gruppvåldtäkter, otrygghet och besparingar med lite ”positiva nyheter”, brukar man lämna över till redaktionens kultur- och sportavdelning. I denna pseudoverklighet finns det nämligen fortfarande gott om ”framgångar”, ”succéer” och ”goda nyheter”: Rätt låt vann, Big Brother-Carolina och Oliver återförenas, Kikki Danielsson har äntligen fått hjälp med sin alkoholism och fetma. Eller nu senast, Zlatan klackade in bollen över huvudet på Italiens målvakt.
Zlatan råkar dessutom ha invandrarbakgrund, vilket framkallat enorma lyckorus och gjort hysterin kring honom rent pinsam. Inte bara över hur han utjämnade matchen mot Italien, utan konstant sedan fotbolls-EM drog igång.

Väluppfostrade hundar – tillåtna bitleksaker

maj 5th, 2004 by ?
Den 11:e april lämnade Nationalsocialistisk front (NSF) in en anmälan mot Aftonbladet för hets mot folkgrupp. Tidningen har nyligen avslutat en så kallad debattserie i ämnet ”den svenske mannen” där en massa klonade proffstyckare fått tävla mot varandra om vem som bäst lyckas i konsten att skriva något riktigt lydigt men samtidigt få det att låta kontroversiellt.
I stora drag går tricket ut på att säga det som makten säger – att den vite mannen är jättedum – och sedan slänga in några ”kuk” och ”fitta” i texten, vilket får utgöra argumentationens ”kontroversiella” del. Med andra ord. När de lydiga medborgarna säger: ”jag håller med makten”, säger de kontroversiella tanterna på Aftonbladet: ”jag håller med makten så helvetes, jävla, kuk-mycket”.

Överordnade intressen

februari 6th, 2004 by ?
Den 27:e januari arrangerade regeringen sin traditionsenliga manifestationen till minne av förintelsens offer. Manifestationen återkommer varje år som en påminnelse åt alla svenska medborgare om deras gemensamma skuld för händelser som ägde rum för 60 år sedan i ett annat land. Normalt brukar ceremonin syfta till att skuldbelägga svenskar som kritiserar invandringen, men i år var fokus istället riktat mot muslimska grupper i förorterna, där anti-semitismen påstås gro.
”Det är farligt att blunda för faktiska problem”, menade Göran Persson som därför begav sig ut till den muslimtäta Stockholmsförorten Tensta för att råda bot på judehatet.

Hallands Nyheter publicerar genmäle

oktober 24th, 2003 by ?
Pennan är mäktigare än svärdet brukar man säga. Det är inte sant, men vi kan åtminstone slå fast att man ibland kommer ganska långt med ihärdigt tjatande. Efter fyra refuserade repliker, fem mejlutväxlingar och sju telefonsamtal har Nationens Änglar äntligen fått ett genmäle publicerat i Hallands Nyheter.
Nationens Änglar har haft två större utdelningar i Falkenberg med anledning av en grov gruppvåldtäkt på orten och har vid lika många tillfällen angripits av den lokala tidningen. Dels i en längre artikel och dels i en lördagskrönika där skribenten Anita Nyman kunde berätta att ”de flesta våldtäkter faktiskt sker i hemmen”, och undrade varför Nationens Änglar inte upprördes över dem. Tänk vad originella de är, de där småstadsjournalisterna – snart kanske de rent av frågar vem som ”egentligen är svensk” eller berättar att ”Karl XII minsann trivdes bättre i Turkiet”…

Fox söker svenska kvinnor för nytt tv-program

juni 10th, 2003 by ?
Det har blivit populärt med reality-såpor som på ena eller andra sättet syftar till att para ihop singlar med varandra, eller omvänt – som Temtation island – syftar till att få redan sammanparade människor att bli singlar igen.
Konceptet är ungefär detsamma i samtliga såpor – några tjejer eller killar visar upp sig framför andra tjejer och killar. Under programmets gång röstas den ut som de övriga finner minst attraktiv. Slutligen återstår bara två personer, vilka då betraktas som ”kära” och skickas på bröllopsresa.
Naturligtvis är det meningen att dessa människor ska hoppa i säng med så många som möjligt under programmet. Bli tillsammans, göra slut, vara otrogna och bli bedragna. Två människor som träffar varandra för att sedan leva lyckliga och trogna är liksom inte lika kul att titta på. Dessutom är det ”gammalmodigt” och ”kvinnoförtryckande” med sådana förhållanden.

Sundsvall planerar nationaldag utan svenskar
maj 25th, 2003 by ?
Medan andra länder ägnar nationaldagsfirandet åt att hedra sitt land och sin historia, ägnar Sverige numer denna högtid endast åt att – lite mer hysteriskt än resten av året – hylla allt icke-svenskt. Naturligtvis i kombination med nedvärdering av allt svenskt. Det statliga nationaldagsfirandet präglas idag av ändlösa manifestationer om hur beroende svenskarna är av andra folkslag – som sägs vara både lönsamma, spännande, bättre älskare, öppnare och överlägsna ursprungsbefolkningen inom varje tänkbart område. Dessutom berikar de invånarna med en ”kultur” – något som svenskarna själva sägs sakna.
Det officiella nationaldagstal som inte propagerar ut detta budskap är med all sannolikhet ett mycket ovanligt sådant – de senaste åren har det blivit närmast en regel att låta nationaldagstalen hållas av någon invandrad person, som gärna berättar för Sveriges urinvånare om hur kulturlösa och inkompetenta de är.

”Porrskådis – endast ett jobb för vita kvinnor”

februari 5th, 2003 by ?
En 19-årig libanesisk kvinna i Danmark misshandlades nyligen på en erotikmässa i Köpenhamn. Den unga kvinnan har medverkat i ett antal sexfilmer vilket väckt stor bestörtning bland flera muslimiska män i vårt södra grannland då de anser att endast vita kvinnor bör skändas genom kroppslig exploatering. Kvinnans närvaro på erotikmässan väckte sådan ilska hos en muslimsk besökare att han angrep den 19-åriga kvinnan och misshandlade henne svårt.
Mannen menade att hennes samröre med pornografiska produktioner var en skam för människor med ursprung i Mellanöstern – och ”vanhedrande” för hela den muslimska världen.
Vad den troende muslimen själv gjorde på en erotikmässa är ännu inte klarlagt. Möjligen samma sak som alla de andra muslimska män som kan ses promenera bland porrbutiker och porrbiografer på Istegade i Köpenhamn – njöt av de ”nordiska hororna” i vetskap om att hans folks kvinnor sitter hemma i ”tryggt förvar” bakom slöja, tvättkorg och barnvagnar.

FN-rapport förnekas

oktober 16th, 2002 by ?
Strax efter att media belyst FN:s rapport gällande nordfolkens utdöende, gick en dementi ut där ”vissa uppgifter” i rapporten förnekades. Den felaktiga uppgiften – som inte specificerats – är med all säkerhet tidsangivelsen (200 år) som sades vara den tid som blondheten kommer att fortleva.
Att blonda människor kommer att vara utdöda inom så kort tid är knappast troligt eftersom det trots allt endast rör sig om fyra till fem generationer, och partnerskap över de etniska gränserna är tämligen ovanliga – trots intensiva massmediala kampanjer riktade mot främst unga, osäkra flickor. Dessutom förutsätter inte heller blondhet eller blåögdhet att båda föräldrarna är blonda och blåögda. Att den gen som ger dessa egenskaper är recessiv innebär endast att genen måste ärvas från både modern och fadern för att få fenotypiskt (utseendemässigt) genomslag. Blonda mor- eller farföräldrar kan alltså ge barnet de typiskt utpräglat nordliga särdragen, även om en eller båda föräldrarna saknar dessa.

FN konstaterar: Vita håller på att utrotas
september 29th, 2002 by ?
I en nyutkommen rapport från FN konstateras att människor av nordlig härkomst går mot ett sakta utdöende. Detta är ett resultat av den undanträngning som sker till följd av massiv invandring från främst Afrika och Mellanöstern till nordfolkens hemländer. Inom endast tvåhundra år kommer de sista människorna med typiskt nordliga särdrag – såsom blå ögon, blont hår och ljus hy – vara försvunna. Därefter kommer det ske en fortsatt förändring, där människor blir gradvis mörkare och mer lika afrikaner och folk från Mellanöstern.
FN fastslår att Finland är det land där nordfolken kommer att fortleva längst (200 år). I Sverige, som har världens högsta invandring, kommer utrotandet av urbefolkningen gå mycket fortare.

Mångkulturellt våldtäktsförsök på Rydskolan
september 21st, 2002 by ?
De flesta mindre sexövergrepp som begås av invandrare, och som riktar sig mot svenska flickor, kommer aldrig till någons kännedom. Antingen anmäls de inte, eller så anmäls de men prioriteras inte av polisen, varpå de försvinner i glömska för alla utom den stackars flickan (och möjligen också pojkarna som lärt sig hur lätt det var att komma undan ett övergrepp mot en svensk tjej). I vissa fall grips förövarna, men rättegången hålls utan folkets kännedom eftersom media inte anser att sexövergrepp mot svenska flickor är värda att uppmärksammas – dessutom kan det ju få svenskarna att bli ”rasister”.
I Skövde skedde nyligen ett sådant fall, närmare bestämt på Rydskolan. Ingen grov gruppvåldtäkt som skulle ha varit svår att tysta ned, utan bara en liten sak som tillhör vardagen för svenska flickor som går i mångkulturella skolor. /Slut citat ur borttagna bloggen

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Hej, om du behöver anställa en pålitlig hackare för att övervaka din partners telefon på distans, kontakta deadlyhacker01@gmail.com eller whatsapp: +1 3478577580. Deras tjänst var verkligen bra.

    SvaraRadera